Døgnvagt – Vi her for dig, når du har brug for os - 24/7!

Vi tilbyder en topmoderne døgnvagt, der giver dig adgang til eksperthjælp døgnet rundt, uanset om du oplever en strømafbrydelse, fejl i dit el-system eller en anden elektrisk nødsituation.

Vi har et hold på syv dedikerede og erfarne medarbejdere, som står klar til at tage imod din henvendelse. Vores team er tilsluttet en døgnbemandet kontrolcentral, der besvarer dit opkald og tager fat i den montør, der har vagten. Vi sørger for at sende den rette montør ud til dig, så hurtigt som muligt. Du kan altid forvente en effektiv og pålidelig service fra vores montører, og de vil sørge for at løse din opgave hurtigt og sikkert!

Vores døgnvagt er en del af vores dedikerede tilgang til kundeservice og vores mål om at sikre, at vores kunder altid føler sig trygge og godt hjulpet, uanset tidspunktet på døgnet.

Alt akut – uanset størrelse

  • Laybourn-el håndterer alle typer akutte opgaver, uanset størrelsen på opgaven.
  • Vores specialuddannede montører kan genskabe el, data, antenne- og teleinstallationer efter en brand, vandskade eller lignende.
  • Vi etablerer hurtigt lys på skadesstedet og sørger for strøm til affugtere ved en vandskade.
  • Vi sørger for, at ejendommens andre lejemål eller virksomheder får strømmen tilbage hurtigst muligt.
  • Vi kan etablere midlertidige forsyninger, så din virksomhed eller bolig kan fortsætte sin drift, selv når der ikke er mulighed for en fuldstændig reetablering.
  • Vores mål er altid at minimere afbrydelserne og sikre en stabil forsyning af el.

Det med småt

Start gebyr fra 3750kr.

Vi forbeholder os retten til at fakturerer ved evt. aflysning, efter vores vagtmontør er kørt mod arbejdsadressen.
Montørtimer faktureres med 100% tillæg. Materialer og timer tilgår efter forbrug.
Kunder som ikke er registreret hos os, vil blive opkrævet vagtgebyr via mobilepay ved ankomst, inden arbejdet opstartes.

527954