Kvalitet & service

Kvalitet & Service er altid inkluderet
Hos Laybourn-el går service og kvalitet altid hånd i hånd – og det er altid med i prisen. Vores målsætning har siden 1952 været, at vores kunder er tilfredse. Det er ingen hemmelig, at de fleste elektrikere kan sætte en stikkontakt op, men vi gør det, så vi er sikre på, at du er helt tilfreds.

 

Sådan sikrer vi, at du er tilfreds med vores service​
Når du har betroet os en opgave, fokuserer vi på at løse den udfra dine ønsker.
Vi spørger ind til dine behov, så vi har afklaret forventningerne til opgaven.
Du får, når det er muligt, altid den samme montør, som kender dine ønsker og forventninger. Desuden sætter vi en ære i at rydde op efter os, støvsuge og fjerne alt affald. Det hører med til en løst opgave.

Sådan sikrer vi kvaliteten i leverancen

Vi arbejder kontinuerligt for at levere en høj kvalitet til vores kunder, og vi er altid på udkig efter måder at forbedre vores arbejdsprocesser og øge effektiviteten. Derfor har vi implementeret en række avancerede digitale løsninger.

Vores ordresystem e-komplet styrer vores sager og sikrer sporbarhed og dokumentation på sager, mens Jublo giver dig mulighed for at modtage tilbud, booke tjenester online og kommunikere med os via chat eller fildeling. Dette betyder, at vores kunder altid har adgang til deres oplysninger og altid kan tilgå deres projekter, uanset hvor de er.

Samtidig hjælper vores digitale løsninger også os med at planlægge og styre vores arbejdsopgaver mere effektivt, så vi kan levere en hurtig, pålidelig og effektiv opgaveløsning til vores kunder.

Vælg Laybourn el A/S, når du søger en teknisk leverandør, der kan imødekomme dine behov med de nyeste digitale teknologier og en dedikeret tilgang til kundeservice!

 

Det er vores erfaring, at den tid vi bruger i forbindelse med dokumentationen i begyndelsen, tjener sig ind mange gange ved efterfølgende ændringer i installationen, fordi det er nemmere næste gang, når alt i forvejen er dokumenteret.

Det kan vi gøre for dig!

Vi udfører mange typer af opgaver, både via egne uddannede montører, samt via vores brede professionelle netværk på tværs af håndværksbranchen.

Vi udfører installationer for alle kundetyper.
Erhvervskunder, lige fra industri til kontorbyggeri, og service for almene boligselskaber til enkelte opgaver i det private hjem.

Vi kan løse dine opgaver indenfor el-installationer, belysningsanlæg, adgangskontrol og netværk.

Når du har en opgave der skal løses står vi klar med kompetent hjælp, også når det er akut

Og så er vi – i al beskedenhed – blandt de førende installatører i Danmark. Det er vi blandt andet, fordi vi altid har fokus på altid at levere kvalitet og service til tiden.

 

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?
Så tag fat i os på 43 73 76 00 eller via vores kontaktformularer.

 

 

 

 

 

Hvem står bag

Jan Larsen

El-installatør, Ejer

Siden 1952 har vi hos Laybourn-el serviceret kunder i hele Danmark.

  • Vi arbejder hver dag på at blive bedre og levere en høj standard til vores mange kunder.
  • Vi vil ikke bare være jeres elektriker, vi vil være jeres foretrukne leverandør!
  • Vi har gennem mere end 70 år opbygget et professionelt netværk, som gør, at vi kan håndtere mange typer opgaver, også på tværs af faggrupper.

Rådgivning, kompetente løsninger og høj kvalitet i det udførte, gør at DU som kunde får den gode oplevelse – det vil vi sikre.

 

Jeg er uddannet el-installatør i 1985 og har stået bag Laybourn-el siden 1999. Jeg har en baggrund fra en af Danmarks på den tid største el-installatører, og besidder ligeledes bestyrelsesposter i andre erhverv.

Vil du vide mere om Laybourn-el eller har ønsker om samarbejde, er du velkommen til at kontakte mig.

Har du brug for vores hjælp?

Hos os kan du få udført alt i el, for vores omkring 35 medarbejdere er specialiserede inden for alle typer elinstallationer.
Vi sidder klar til at hjælpe dig!