Persondata og Cookiepolitik

Dataopbevaring
Vores hjemmeside findes på https://laybourn-el.dk.

Analytics
Vi benytter Google Analytics til at indsamle statistik om besøgende.

Hvem vi deler dine data med
Google analytics behandler statistik om besøgende på hjemmesiden.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Ved databrud vil alle vores registrerede brugere bliver kontaktet inden for 72 timer med besked om, hvilke data der er gået tabt, samt en vejledning til hvad de skal gøre ved det. Vores første prioritet i en sådan situation er at få lukket sikkerhedshullet for at skabe mindst muligt data-tab for brugerne.

Databeskyttelse
Vi sætter pris på din data, ligesom vi gør med vores egen, så vi beskytter vores (og din) data med følgende initiativer, som vi til enhver tid holder opdateret:

Hvor længe vi gemmer dine data
Analytiske data arkiveres i ubestemt tid for at kunne se og følge vores online vækst samt forbedre vores aktivitet.
Vores tilbudsarkiver arkiveres ud fra gældende dansk lovning.

Datarettigheder
Export og sletning af data
Du har ret til indsigt i den data, vi opbevarer om dig. Du kan bede om at få eksporteret en fil med de personlige data, vi har liggende, heriblandt alt data du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Kontakt den dataansvarlige via email eller telefon angivet øverst på denne side.

[matomo_opt_out]

Har du brug for vores hjælp?

Hos os kan du få udført alt i el, for vores omkring 35 medarbejdere er specialiserede inden for alle typer elinstallationer.
Generelt løser vi mange mere specialiserede opgaver inden for ejendomsservice, teledata, industri, renovering og nybygning.